debiteur-betaalt-rekeningen-eerder-bij-juiste-toon-deurwaarderpb
Schuldhulp Oost
Nederland
debiteur-betaalt-rekeningen-eerder-bij-juiste-toon-deurwaarderpb
Schuldhulp Oost
Nederland

SCHULDHULP OOST NEDERLAND

Schuldhulp Oost Nederland is een bewindvoerderskantoor met vestigingen in Hengelo (OV) en Emmen. Vanuit deze vestigingen proberen wij zo laagdrempelig mogelijk beschermingsbewind aan te bieden aan onze klanten. Wij begrijpen dat het een grote stap is om uw financiën uit handen te geven aan iemand anders. Daarom proberen wij zo transparant mogelijk richting u te zijn. Zo hebben wij:

  • Ruime openingstijden om vragen te stellen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 16.00 telefonisch bereikbaar. Daarnaast krijgt u het directe e-mailadres van uw bewindvoerder.
  • Een online portaal waarop u kunt meekijken hoe het met uw financiën gaat en wat er met uw geld gebeurt.

Daarnaast proberen wij u (waar nodig) zoveel mogelijk te ontlasten. Zo helpen wij u bijvoorbeeld bij de aanvraag van het beschermingsbewind, voeren wij uw betalingen uit, controleren wij of een deurwaarder niet teveel beslag legt op uw inkomen, controleren wij uw toeslagen, enzovoort. Op deze manier proberen wij uw financiële situatie zo snel mogelijk stabiel te maken.

Geschiedenis
Schuldhulp Oost Nederland is in 2013 opgericht door een drietal ondernemers die jarenlange ervaring hebben in het bijstaan van ondernemers die in financiële problemen zijn geraakt. Zij zagen dat er behoefte was aan laagdrempelige bewindvoering voor particulieren en ondernemers.

Doelgroep
Zoals onze naam al aangeeft, bestaat het grootste gedeelte van onze klanten uit mensen die vanwege hun schulden onder bewind zijn gesteld.
Daarnaast staat er bij ons ook een grote groep mensen onder bewind die geen schulden hebben. Dus ook als u geen schulden heeft, en door andere oorzaken niet meer in staat bent om uw financiën te regelen, kunt u zich gerust bij ons melden voor beschermingsbewind.

Lid van de NBBI
Schuldhulp Oost Nederland is lid van de Nederlandse Branchevereniging Bewindvoering en Inkomensbeheer (NBBI).

Neem contact met ons op